Noen korte ord om oss

En sportsbutikk som finner gode tilbud

Vi jakter på tilbud

Vi plukker ut de beste tilbudene på sportsartikler slik at du slipper å lete etter de beste tilbudene selv.

Vi elsker å hjelpe

Vi vet at mange har trang økonomi. Derfor gjør vi vårt beste for å finne de beste tilbudene.

En nettside laget for de som vil spare penger

Alt handler om gode priser

Det finnes mange sportsbutikker som selger dyre sportsartikler. Det er helt fint for de. Samtidig finnes det mange i Norge som ikke har råd til å kjøpe det nyeste og dyreste som finnes. Derfor går vi inn for å finne de beste produktene til de beste prisene.

Del denne siden med andre:

Noen ord om oss

Vårt Team

 

Vi er folk som er opptatt av å hjelpe til med gode priser

Jeg startet som selv-lært webdesigner for 7 år siden i 2016. Siden den gang har jeg utviklet mange nettsider, blandt dem sportbutikken.no som nå er nedlagt. Sportbutikken var en god sportsbutikk men det lyktes ikke å få den rangert på Google. Nå prøver jeg igjen med Sportsbutikk1 som jeg tror vil ha mye bedre gjennomslag. 

Det finnes mange sportsbutikker i Norge og jeg prøver å få avtaler med så mange av de som jeg kan. For å kunne tilby så bredt et utvalg som mulig, så er det fordelsaktig å ha mange partnerskap. Noen av de store jeg har per dags dato er Nike, SportGymButikken, Training 365, og mange flere. 

Are Terjesen

Webutvikler

Jeg har også laget andre nettsider: leieleilighet.no / deles.no / elbobiler.no. Dette er nettsider jeg har laget litt for moro og litt for å tjene penger. Når det er sagt så er det sportsbutikk1 som er min favorittside. Her kan jeg motivere folk til å trene og samtidig tjene penger på å selge produkter som forhåpentligvis vil få folk i bedre form.

Jeg promoterer sportsbutikk1 på flere forskjellige sosiale medier. Du kan finne oss på Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Linkedin, og TikTok. Jeg prøver å publisere innhold på de forskjellige plattformene så ofte jeg kan. Dette innholdet vil gjerne være relevant for de som søker litt ekstra motivasjon. Sjekk ut våre videoer og annet innhold på de sosiale mediene.

Utviklet av Are Terjesen

Vi jobber for deg

2018
Året vi ble etablert
348
Fornøyde kunder
47
Partnerskap
3
Kontorer
426
Salg så langt
23
Nyhetsbrev
TEST YOU AUTO

Sjekk ut våre motivasjonsvideoer på de forskjellige sosiale nettverkene.

@sportsbutikk1

Du finner oss på Facebook, Twitter, TikTok, Instagram, Linkedin, og Pinterest.

Vi er alle på samme lag. Vi håper du får litt motivasjon til å trene ved å følge oss. Sportsbutikk1 vil alltid støtte deg.

Are Kirkebak Terjesen