Sport

Sportsbutikk Oslo

sportsbutikk oslo

Sportsbutikk Oslo

Vi er en sportsbutikk for hele norge, men vi er spesielt interessert i vår hovedstad Oslo. Dette er ikke fordi vi foretrekker Oslo over andre deler av landet, det er rett og slett god butikk for oss. Fordi Oslo har flest innbyggere i Norge, så er det en ærlig sak fra oss at vi ønsker å målrette vår satsning mot hovedstaden og dens innbyggere. Ja, er du fra Oslo eller bor du i Oslo, så er vi ekstra glad i deg. Vi håper du vil dele vår nettside med så mange som mulig, slik at vi kan fortsette å tilby sportsartikler til en rimelig penge. Etterhvert så ønsker vi også å flytte til Oslo, for å opprette et kontor der, og eventuelt starte en sportsbutikk som selger og frakter varer. Per dags dato har vi ingen produkser selv, men vi mottar en provisjon på alle salg som foretages gjennom vår nettside.

Oslo Sportslager

Våre partnere selger sportsutstyr til hele Norge (så vidt vi vet). Vi inngår avtaler med norske sportsbutikker på nett, og så mottar vi en liten sum penger for å vise deres produkter på vår nettside. Utifra dette antar vi at de har sportslager i Oslo og derfor kan levere produkter til Oslo så vel som resten av landet. Vi har ikke samarbeidsavtaler med intersport, anton sport, xxl oslo, eller noe å tilby på sportsbutikk oslo city. Derimot har vi alt du ser av utvalg i ‘butikken‘ så der kan du velge våre varer fra en av våre mange partnere.

sportsbutikk

Selgere på heltid og deltid

Denne nettsiden kjører 24/7 og vi er opptatt av at alt fungerer. Vi er superselgere og vi øker flere selgere på heltid. Dette er ikke en typisk g-sport nettbutikk, dette er Sportsbutikk1.no der vi jobber annerledes og mer målrettet mot produkter på salg. Vi fremviser salgsvarer som vi plukker ut for hånd, spesielt tilpasset for deg. Vi er nye, vi er ferske på markedet, og vi har ikke så mye erfaring som mange av de andre som driver sportsbutikk på nett. Med andre ord, vi er en ny aktør som bare ønsker å komme opp og fram i et veldig konkurransesterkt marked.

Et godt navn

Hvordan uttaler man Sportsbutikk1? Jo det er veldig enkelt, bare si det rett ut og så vil du høre at det blir «SPORTSBUTIKKEN». Så når du handler og leter etter sportsbutikker, så må du først tenke på SPORTSBUTIKKEN eller rettere skrevet for vår del, SPORTSBUTIKK1.no. Forøvrig er nettsiden laget av meg, og jeg heter ARE. På engelsk blir navnet Are uttalt i forbindelse med «How are you» osv. Det betyr, når oversatt tilbake til norsk, ER eller noe i den duren. Sjekk det ut, ganske kult. Det betyr blandt annet ‘ørn’ på norrønt, ‘løve’ på hebraisk, ‘modig’ på armensk, osv osv. Jeg har laget denne nettsiden for å tjene noen ekstra kroner, og for å få folk motivert til å trene og til å komme i form. Alle har godt av trening, uansett om det er psykisk, fysisk, åndelig, eller annet. Slutt å lese denne artikkelen og kjøp et par løpesko og kom deg ut i frisk luft eller inn i din lokale sportshall. Nå er det nok prat, alt av lykke ønskes til deg og dine. Jeg skal selv begynne å trene, så her vil det komme flere oppdateringer på bloggen etterhvert.

Spørsmål og svar

Hvis du har noen spørsmål, så er du velkommen til å kommentere nedenfor eller skrive til oss direkte via kontaktsiden.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *