Sport

Sportsbutikker

Norske sportsbutikker på nett

Vi samarbeider med norske sportsbutikker på nett. Dette betyr i praksis at vi inngår avtaler med selgende sportsbutikker for at de kan gi oss mulighet til å publisere deres produkter på vår nettside. Noen av våre avtaler inkluderer store selskaper som de følgende:

Sportsbutikk med lave priser

Vi er stolte over å kunne tilby en tjeneste som går ut på at vi plukker ut produkter på salg og viser fram produkter av topp kvalitet, til reduserte priser. Dette var hovedmålet med opprettelsen av Sportsbutikk1 (plus at vi ønsket å tjene penger). Utover det å tjene gode kroner på dette prosjektet, så mener vi at vi sponser en god sak. Sport, fiske, og friluftsliv er godt for folkehelsa, og noe som er positivt nesten uansett hvordan man vinkler det. Vi promoterer fysisk aktivitet, og plukker ut produkter man eventuelt kunne trenge for å utføre dette.

Sportsbutikk Trondheim

Vår hovedsatsning var opprinnelig i Trondheim, men nå har vi satt hele Norge som mål. Tidligere hadde vi et annet domene som het sportbutikken.no men nå har vi fått et nytt domene på addressen sportsbutikk1. Vi hadde mange fornøyde kunder på sportbutikken.no og vi håper å gjenskape den samme gode atmosfæren her på sportsbutikk1 med alle våre nye sportsbutikker til rådighet.

Sport Outlet

Vår sportsbutikk er på mange måter en sport outlet der vi selger varer som en outlet butikk gjør. Her får man billige priser, eller «lave priser» som man sier på pent norsk. Sport 1 sykkel og intersport nettbutikk er vi ikke, men vi kan hjelpe deg å finne HOKA sko på tilbud hvis de kommer på tilbud hos en av våre partnere. Sport 1 Hoka sier vi til det! Dette er en sportsbutikk oslo, sportsbutikk bergen, tønsberg sport, eller hvordan man enn vil kalle det. Vi er over hele landet og har avtaler med nettbutikker som selger. Mx sport har vi ikke avtale med. Ei heller XXL sport.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *