Sportsbutikk1 Fungerer Veldig Enkelt

HVORDAN DET FUNGERER PÅ SPORTSBUTIKK1

VI HAR EN 3-STEGS VEI TIL LØNNSOMHET

01.

VELG KJØP

Klikk på et produkt og velg 'Kjøp'

02.

VIDERESTILLING

Du blir viderestilt til selgende sportsbutikk

03.

Gjennomfør kjøp

Fullfør kjøp hos selgende sportsbutikk

Ofte stilte spørsmål:

Hva koster levering?

Pris på frakt varierer fra de forskjellige sportsbutikkene. Fordi vi ikke selger produktene selv, så har vi ikke noe med frakt å gjøre. Dette utføres av den selgende sportsbutikken.

Hvordan fungerer returer og reklamasjon?

Returer og reklamsjon håndteres av den selgende sportsbutikken. Vi er bare et mellomledd mellom kjøper (deg) og den selgende sportsbutikken.

Hva skjer etter jeg klikker på kjøp?

Når du klikker på 'kjøp' på sportsbutikk1.no, blir du viderestilt eller videresendt til en selgende sportsbutikk. Da kan du velge om du vil kjøpe produktet eller ikke. Vi tjener kun en provisjon om du velger å gjennomføre kjøpet.

Hvor mye provisjon tjener sportsbutikk1?

Provisjonssatser varierer fra de forskjelliige partnerne vi har. Et typisk anslag vil være mellom 5-10% provisjon på hvert gjennomført kjøp.

Er det trygt å bruke sportsbutikk1?

Ja. Alt er trygt, dette er en vanlig måte for affiliate nettsider å skape inntekt. Det fungerer på samme måte som når man klikker på en lenke fra en blogg som en influenser bruker. 

Betalingsinformasjon

Hva er en ønskeliste?

Ønskelisten er for deg som vil lagre noen produkter, som du senere vil komme tilbake til. Dette brukes om du ikke vil kjøpe produktet nå, men om du vil komme tilbake å kjøpe produktet senere.

Hva skjer om jeg får feil produkt?

Om du får feil produkt må du kontakte den selgende sportsbutikken. Dette skjer nesten aldri, men om det skjer, så vil den selgende sportsbutikken hjelpe deg.

Kan jeg endre eller kansellere en ordre?

Dette vil være opp til hver enkelt sportsbutikk å vurdere. Igjen så står vi ikke for noe av frakt, levering, kansellering, retur, eller reklamasjon. Vi bare finner produktene for deg.

Hvordan fungerer sporing?

Sporing av kjøpte varer tilbys i noen tilfeller fra de selgende sportsbutikkene.